Werk flexibel
en reis slim

Wil jij de goede lijn van thuiswerken doorzetten of slim reizen als je niet kan thuis aan de slag kan? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij bieden je handige tips & tools zodat het voor jou makkelijker wordt om flexibel te werken en slim te reizen. Daarnaast helpen wij jou om het gesprek met je werkgever aan te gaan. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Slim reizen?
Zo werkt het

Ontdek welk vervoersmiddel het best past bij jouw woon-werkafstand. Zo haal jij het meest uit de reis richting je werk.

2.5 km

Als je erg dichtbij het werk woont, is het makkelijker én gezonder om te lopen.

Wist je dat...

Werkgevers de zorgplicht hebben om een ergonomische thuiswerkplek voor jou te creëren. Zo kan jij gezond thuis aan de slag.

Uit onderzoek blijkt dat thuiswerkers productiever zijn, meer autonomie hebben, minder stress ervaren en werk en privé beter kunnen combineren.

Je gecompenseerd kan worden bij de aanschaf van thuiswerkmiddelen, zoals een goede bureaustoel of monitor. Ga dus het gesprek aan met je werkgever.

Voor de coronacrisis ging 39% van de werkenden weleens thuis aan de slag. Door de coronacrisis is dit aantal flink toegenomen. Het is dus niet vreemd als je thuiswerkt.

Het erg voordelig is om met de fiets naar het werk te gaan als je thuis niet aan de slag kan. Er is namelijk een reiskostenvergoeding mogelijk als je fietst.

Het mogelijk is om de aanschaf van een elektrische fiets (deels) te vergoeden. Zo kan jij ook werken aan je conditie als je thuis niet aan de slag kan.

Flexibel werken en slim reizen? Schrijf jouw organisatie in en ontvang kosteloos advies op maat, tips & tricks.

aanmelden Aanmelden

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET:

Wij zijn Breikers slimschoononderweg smartway twente mobiel Zuid-Limburg bereikbaar Zwolle mobilitieit bereikbaar Haaglanden anders reizen goedopweg samen bereikbaar Werk slim. reis slim Groningen Bereikbaar Provincie Gelderland Brabant Drenthe