Zo werkt het in Limburg.

In elke regio zijn er verschillende campagnes en tools die het voor jou en je organisatie makkelijker maken om flexibel werken en slim reizen te stimuleren. Kom je er niet uit? Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar helpt je graag kosteloos verder op weg. Zo hoef je niet alles alleen aan te pakken, wel zo makkelijk. Je kan ons per email bereiken via: mobiliteitsmakelaars@zuid-limburg-bereikbaar.nl. Hieronder vind je informatie hoe de werkgeversaanpak in Zuid-Limburg er uit ziet.

De werkgeversaanpak in Noord- en Midden Limburg is in ontwikkeling. Laat je door de aanpak in Zuid-Limburg inspireren en laat dat ons vooral weten. We kijken graag hoe we je kunnen helpen. Neem contact op met Noord- en Midden-Limburg via: Marlieke Talen per email MarliekeTalen@Roermond.nl

Flexibel werken en slim reizen? Schrijf jouw organisatie in en ontvang kosteloos advies op maat, tips & tricks.

aanmelden Aanmelden
Breiki

Maak het makkelijk

We hebben de handigste regionale tools geselecteerd zodat jij op een simpele manier kan werken aan een betere mobiliteit voor jouw organisatie. Ontdek het hieronder en ga meteen aan de slag.

Weet wat er speelt in
jouw regio

In jouw regio wordt er veel gedaan om de mobiliteit voor jouw werknemers / voor forenzen te verbeteren. Check hieronder welke campagnes interessant zijn voor jouw organisatie.

Zo werkt het bij anderen

In deze rubriek delen werkgevers uit jouw regio hun ervaringen. Ook vind je hier artikelen die je kunnen inspireren wanneer je ‘flexibel werken’ en ‘slim reizen’ binnen jouw organisatie wilt toepassen.

Quickscan

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Waar liggen de kansen voor binnen jouw organisatie? Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

Doe de quickscan
Toolkits

Bestel jouw toolkit

Wil jij als organisatie laten zien dat je flexibel werken en slim reizen promoot. We hebben verschillende promotie materialen zoals posters, banieren en tafelstandaards in de thema’s thuiswerken, fietsen, flexibel werken & reizen, buiten de spits reizen en OV. Deze materialen worden voorzien van jouw bedrijfsnaam en logo. Meld je aan en ontvang direct meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

STICHTING BREIKERS werkt in de metropoolregio Amsterdam samen met:

Flexibel werken en slim reizen? Schrijf jouw organisatie in en ontvang kosteloos advies op maat, tips & tricks.

aanmelden Aanmelden

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET:

Wij zijn Breikers slimschoononderweg smartway twente mobiel Zuid-Limburg bereikbaar Zwolle mobilitieit bereikbaar Haaglanden anders reizen goedopweg samen bereikbaar Werk slim. reis slim Groningen Bereikbaar Provincie Gelderland Brabant Drenthe