Zo werkt het in Gelderland.

In de Gelderse regio’s zijn, met steun van de provincie Gelderland, mobiliteitsmakelaars actief die jou als werkgever kunnen ondersteunen bij het verduurzamen van het  mobiliteitsbeleid van je organisatie en het stimuleren van bewust reisgedrag. Ze helpen je graag kosteloos verder op weg. Zo hoef je niet alles alleen aan te pakken, wel zo makkelijk.

Voor meer informatie  kun je contact opnemen met de mobiliteitsmakelaar in jouw regio.

Flexibel werken en slim reizen? Schrijf jouw organisatie in en ontvang kosteloos advies op maat, tips & tricks.

aanmelden Aanmelden
Breiki

Maak het makkelijk

Ter inspiratie vind je hieronder voorbeelden van tools die in de Cleantechregio worden aangeboden. Bevindt jouw bedrijf zich in een andere Gelderse regio kijk dan op www.gelderland.nl/werkgeversaanpak en neem contact op met de mobiliteitsmakelaar in jouw regio. Of meld je aan via de aanmeldbutton op deze website zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Weet wat er speelt in
jouw regio

In de Cleantechregio lopen deze campagnes om de mobiliteit te verbeteren. Bevindt jouw bedrijf zich in een andere Gelderse regio kijk dan op www.gelderland.nl/werkgeversaanpak en neem contact op met de mobiliteitsmakelaar in jouw regio. Of meld je aan via de aanmeldbutton op deze website zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Zo werkt het bij anderen

In deze rubriek delen werkgevers uit jouw regio hun ervaringen. Ook vind je hier artikelen die je kunnen inspireren wanneer je ‘flexibel werken’ en ‘slim reizen’ binnen jouw organisatie wilt toepassen.

Quickscan

Flexibel (thuis)werken en slim reizen? Waar liggen de kansen voor binnen jouw organisatie? Doe de quickscan en ontvang direct een rapport per e-mail.

Doe de quickscan
Toolkits

Bestel jouw toolkit

Wil jij als organisatie laten zien dat je flexibel werken en slim reizen promoot. We hebben verschillende promotie materialen zoals posters, banieren en tafelstandaards in de thema’s thuiswerken, fietsen, flexibel werken & reizen, buiten de spits reizen en OV. Deze materialen worden voorzien van jouw bedrijfsnaam en logo. Meld je aan en ontvang direct meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

STICHTING BREIKERS werkt in de metropoolregio Amsterdam samen met:

Flexibel werken en slim reizen? Schrijf jouw organisatie in en ontvang kosteloos advies op maat, tips & tricks.

aanmelden Aanmelden

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET:

Wij zijn Breikers slimschoononderweg smartway twente mobiel Zuid-Limburg bereikbaar Zwolle mobilitieit bereikbaar Haaglanden anders reizen goedopweg samen bereikbaar Werk slim. reis slim Groningen Bereikbaar Provincie Gelderland Brabant Drenthe